Adventní bazar Habrovka 2018

Dovolíme si Vás všechny pozvat na již tradiční CHARITATIVNÍ ADVENTNÍ BAZAR, který proběhne v příjemných prostorách sálu u farnosti sv. Františka v Krči na Habrovce (U Habrovky 2, Praha 4) první adventní neděli 2. 12. 2018 od 9 do 15 hod.

Podpořit nás můžete především darováním skutečně všech vašich NEPOTŘEBNÝCH VĚCÍ (knihy, DVD, CD, gramodesky, domácí potřeby, malý nábytek, malá elektroniky, hračky, sklo, keramika, porcelán, nádobí, čisté a zachovalé oblečení pro děti i dospělé, boty, sportovní potřeby). Příjem věcí proběhne v sobotu 1. 12. 2018 od 13 - 16 hod. v prostorách sálu / kavárny Habrovka na adrese U Habrovky 2, Praha 4 – Krč.

Těšíme se na Vaši návštěvu bazaru, kde budete mít možnost NAKOUPIT jak vánoční sortiment zboží, tj. především adventní věnce, svíčky a ozdoby, ale také vánoční dárky z širokého nabízeného sortimentu bazarového zboží. Připravena bude tradičně široká škála domácích gastronomických lahůdek, jejichž nákupem je možné rovněž přispět na charitativní účel akce.

Přijměte tedy pozvání, přineste cokoli, co vám již doma nebo ve vašem okolí neslouží ke správnému účelu a vstupte do doby Adventu v příjemné společnosti na Habrovce.

Adventní bazar Habrovka 2018