Zajímavé přednášky na téma "Jaké jídlo vlastně jíme?"

Jste to, co jíte a víte, co jíte? A proč míří stále více Čechů na nákupy do Rakouska a Německa? Na tyto otázky Vám pomohou odpovědět zajímavé přednášky, které si pro Vás připavila organizace Slow Food ® Prague. Přednášky se konají pod záštitou starosty Petra Štěpánka (Trojkoalice/SZ) na Nuselské radnici (Táborská 500, Praha 4), a to 11. listopadu a 10. prosince 2015 od 18.00 hodin. Vstupné je 50 korun.

  • 11. listopadu se budeme věnovat fenoménu falšování potravin. Dozvíte se, co to falšování vlastně je, jak potraviny byly falšovány v minulosti, a jak dnes, jaké potraviny jsou nejčastěji falšovány, jak lze falšované potraviny poznat a zda to zvládne běžný spotřebitel.

  • 10. prosince se dozvíme, jaké změny probíhají v potravinách při konzervaci. Dozvíte se, jak správně skladovat potraviny a jaká nebezpečí hrozí při nedodržení správných postupů.
Více informací naleznete na www.slowfood.cz.

Slow Food Prague - logo
Vytisknout